The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 29, 2005, 04:09 PM   #1
jrklaus
Senior Member
 
Join Date: July 25, 2005
Location: Tennessee
Posts: 520
Smilies

HERE is probably where I need to ask this question!

I have tried to use the smilies a few times, but when I preview the post, all it does is text out (for example) rolledeyes and then a picture of the original yellow smily. Does it go across the internet with the appropriate smily, or have I failed to "turn something on" in my browser/etc?

Thanks!
jrklaus is offline  
Old July 29, 2005, 05:39 PM   #2
jrklaus
Senior Member
 
Join Date: July 25, 2005
Location: Tennessee
Posts: 520
Okay, I needed to look a little further into the tech support threads than I did the first time. I have my answer!!
jrklaus is offline  
Old July 29, 2005, 05:42 PM   #3
jrklaus
Senior Member
 
Join Date: July 25, 2005
Location: Tennessee
Posts: 520
Now I find that I didn't use the right smiley (thought it meant rolling eyes in exasperation at my own stupidity) .
jrklaus is offline  
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2018 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.03900 seconds with 10 queries