The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 4, 2017, 09:51 AM   #1
ShootistPRS
Senior Member
 
Join Date: January 3, 2017
Posts: 1,584
errors in the site?

i have been getting errors when opening forums and messages to read.
The error page reads:
Error 502 Ray ID: 3a88ede50f862a2b • 2017-10-04 14:46:12 UTC
Bad gateway

Or it states that there has been a database error.
It has only been happening intermittently over the last few days but it is becoming more frequent.
Just thought I should let you know.
ShootistPRS is offline  
Old October 4, 2017, 02:42 PM   #2
Mike Irwin
Staff
 
Join Date: April 13, 2000
Location: Northern Virginia
Posts: 39,746
Not seen that one. Thanks for the heads up. I'll bring it to the attention of our tech guy...
__________________
"The gift which I am sending you is called a dog, and is in fact the most precious and valuable possession of mankind" -Theodorus Gaza

Baby Jesus cries when the fat redneck doesn't have military-grade firepower.
Mike Irwin is offline  
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2018 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.03914 seconds with 10 queries