The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old March 21, 2002, 03:45 AM   #1
Hal
Senior Member
 
Join Date: October 9, 1998
Location: Ohio USA
Posts: 8,200
"Coast to coast, LA to Chicago, western male.

Across the north and south, to Key Largo, love for sale."
,,,(what the heck kinda map of the US did Sade look at anyhow?!?!)*shrug* Oh well, so she flunked geography she's still a hottie.

You might want to take the skins off the server and reseat the memory, any cards and all the connections, and make sure any socketed chips aren't "standing up in their sockets". Seen far too many boxes that have been moved from one room or desk to another get their innards jostled around and not boot. Classic symptoms of a loose or dirty connection.
Hal is offline  
Old March 21, 2002, 10:07 AM   #2
Rich Lucibella
Staff
 
Join Date: October 6, 1998
Location: South Florida
Posts: 10,224
Wii do later this week.
Rich
__________________
S.W.A.T. Magazine
Weapons, Training and Tactics for the Real World
Join us at TFL or at AR15.com or on Facebook
Rich Lucibella is offline  
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2018 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.03970 seconds with 10 queries