The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old June 24, 2015, 12:53 AM   #1
foolzrushn
Senior Member
 
Join Date: April 29, 2015
Location: middle of the Santa Fe Trail
Posts: 395
'invalid redirect' screen after login password

After I log in, I get a screen that tells me "invalid redirect url". This happens on both my desktop computer (xp with Firefox) and my not so smart LG TV. With the LG TV I can use the back arrow and then I get the Welcome, xxxx screen. With the desktop, if I use the back arrow it takes me back to the inital screen with my user name, ready to enter my password. On the desktop I must select the link for 'the firing line forums' to advance to the Welcome, xxxx screen.

I looked for others with this problem but didn't see any others with a similar problem in support. I would suspect my computer except for the LG TV doing the same thing.

I have a work around, but I thought I should mention this to someone.

Thanks
__________________
If you feel that you're pretty important...you should think about your significance to the Universe....and re-evaluate !

certified 'soap welder'
foolzrushn is offline  
Old June 24, 2015, 01:57 AM   #2
OnTheFly
Senior Member
 
Join Date: January 9, 2007
Location: SE Nebraska
Posts: 859
Have you tried clearing your cookies?

Fly
__________________
I told my wife I was scheduling a mid-life crisis. It was either a Harley or guns. Secretly, I've already decided on guns. :-)

Bang... Bang... Bang...
OnTheFly is offline  
Old June 24, 2015, 08:45 AM   #3
Mike Irwin
Staff
 
Join Date: April 13, 2000
Location: Northern Virginia
Posts: 40,288
That's a new one. I've not heard of it before.

I agree, try manually clearing your TFL cookies.
__________________
"The gift which I am sending you is called a dog, and is in fact the most precious and valuable possession of mankind" -Theodorus Gaza

Baby Jesus cries when the fat redneck doesn't have military-grade firepower.
Mike Irwin is offline  
Old June 24, 2015, 02:28 PM   #4
tyme
Staff
 
Join Date: October 13, 2001
Posts: 3,310
It's probably because you're logging in over SSL.

vBulletin doesn't comprehend http/https equivalence, almost everyone uses plain http, and vbulletin's concept of its own url is http://sitename. That's why you were getting those errors. (You were logged in, it just wasn't auto-redirecting you.) However, vB has a redirect url whitelist that I've just discovered and fixed up, so you shouldn't get those errors anymore.

(Yes, I know dual ssl/non-ssl is silly from a theoretic perspective, but the reality is there's a lot of embedded content on TFL. Forcing everyone over to SSL will break a lot of embedded images. TFL will have to go SSL-only eventually, but when it does all embedded images to insecure external sites will basically become links, which will confuse a lot of people, which in turn will give staff heartburn.)

The other wonderful things that need doing, but have been put off and put off and put off, are support for ipv6 and migration to phpbb. All these changes will probably be made at the same time, to avoid multiple bouts of confusion, but probably no earlier than late this year.
__________________
“The egg hatched...” “...the egg hatched... and a hundred baby spiders came out...” (blade runner)
“Who are you?” “A friend. I'm here to prevent you from making a mistake.” “You have no idea what I'm doing here, friend.” “In specific terms, no, but I swore an oath to protect the world...” (continuum)
“It's a goal you won't understand until later. Your job is to make sure he doesn't achieve the goal.” (bsg)

Last edited by tyme; June 24, 2015 at 02:49 PM.
tyme is offline  
Old June 25, 2015, 09:20 PM   #5
foolzrushn
Senior Member
 
Join Date: April 29, 2015
Location: middle of the Santa Fe Trail
Posts: 395
invalid redirect screen

Tyme,
What you did to the white list must have done the trick. I logged in from the desktop using the same bookmark as always (didn't change anything) and did not get the redirect. Went straight to the Welcome xxx screen.

As for the cookies I think that they are dumped when I log off unless I am confusing this site and the message that I get on another.

thanks, foolzrushn
__________________
If you feel that you're pretty important...you should think about your significance to the Universe....and re-evaluate !

certified 'soap welder'
foolzrushn is offline  
Old August 27, 2015, 11:23 AM   #6
F. Guffey
Senior Member
 
Join Date: July 18, 2008
Posts: 7,257
Quote:
As for the cookies I think that they are dumped when I log off
That is an option under INTERNET OPTIONS.

F. Guffey
F. Guffey is offline  
Reply

Tags
invalid redirect , login

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2018 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.05612 seconds with 10 queries