The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > The Skunkworks > The Smithy

Reply
 
Thread Tools
Old July 12, 2001, 10:04 PM   #1
hunter
Member
 
Join Date: May 5, 2001
Location: W3494 Spencer Rd. Loyal,WI 54446
Posts: 17
rem 760

Question I have a Rem 760 that does not lock the bolt forward when I put a round in the chamber. Any suggestions would be helpful
hunter is offline  
Old July 12, 2001, 10:11 PM   #2
JK
Member
 
Join Date: October 27, 2000
Posts: 75
It could be one of several problems. First of all are you using factory ammo or reloads? Try factory ammo. Is the action dirty? The 760 needs to be clean to work properly. Is there build up or a piece of dirt in the chamber. Is there a piece of crud in the lugs and are the lugs worn or damaged? If you know how to take your 760 apart, go ahead and do so and clean and lube it. If not you might wish to take it to your local gunsmith to have it fixed.

Good Luck, John K
__________________
Fight Crime-Shoot Back
JK is offline  
Old July 16, 2001, 01:03 PM   #3
hunter
Member
 
Join Date: May 5, 2001
Location: W3494 Spencer Rd. Loyal,WI 54446
Posts: 17
Found the problem action bar lock was bent.
hunter is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.06341 seconds with 7 queries