The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > The Hide > The Dave McCracken Memorial Shotgun Forum

Reply
 
Thread Tools
Old September 19, 2012, 09:55 PM   #1
golfinguns
Junior Member
 
Join Date: September 19, 2012
Posts: 2
New Mossberg Trigger Problem

Hello Everyone..Just purchased a new Mossberg 500 Persuader. Disassembled, Cleaned, Reassembled. When I dry fired for testing, the trigger allowed for 2 pulls after one pump. The first pull sounded like more of a full click but the second pull still clicked..kinda like the first pull maybe didn't fully drop. Any ideas for what this can be?

Also should mention that I continued to test and got 2 trigger pulls pretty much every time.
golfinguns is offline  
Old September 19, 2012, 11:28 PM   #2
scottd913
Senior Member
 
Join Date: April 23, 2012
Location: Texas ... north of houston, east of el paso
Posts: 214
the safety needs to be on safe when reinstalling trigger housing if its on fire your trigger mech isn't right take it out and reinstall again see if that works.
scottd913 is offline  
Old September 19, 2012, 11:47 PM   #3
golfinguns
Junior Member
 
Join Date: September 19, 2012
Posts: 2
Thanks, I took it apart and put it back together. That seemed to solve the problem. Hopefully it doesn't happen again.
golfinguns is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.05943 seconds with 9 queries