The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > The Hide > The Dave McCracken Memorial Shotgun Forum

Reply
 
Thread Tools
Old December 20, 2010, 11:23 PM   #1
Sphawley
Senior Member
 
Join Date: June 9, 2010
Location: Las Vegas
Posts: 270
Auto Gun

Bought a new Beretta AL 390. Took it apart, and now i think it may not be going back together correctly....

When the action is open the piston slides around on the inside...this is my first auto shotgun.

What am I doing wrong?

Is there supposed to be a seal on the piston? Is it supposed to be loose and sliding around?

I read the manual and tried this multiple times, I'm at my wits end....can anyone help me?
Sphawley is offline  
Old December 21, 2010, 07:23 AM   #2
RoscoeC
Senior Member
 
Join Date: February 21, 2006
Location: DFW Metromess
Posts: 562
There is no seal like the infamous "O" ring on the Remingtons. Yes, it slides around, especially when the bolt is locked open.

Have you shot it yet?

Stop over thinking it, buy a flat of shells, and shoot them up. Then repeat often.
__________________
“Life is either a daring adventure or nothing." --Helen Keller
"Do not cry havoc when you should but hunt with modest warrant." --William Shakespeare
Glock Certified Armorer
NRA Life Member
RoscoeC is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2013 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.05339 seconds with 7 queries