The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools
Old October 23, 2010, 04:12 PM   #1
Don P
Senior Member
 
Join Date: December 17, 2005
Location: Florida
Posts: 4,792
Pictures

Is anyone else have problems uploading pictures using wireless service. Seem since we switched to wireless I am unable to upload pictures.
My error message is a security token is missing.
Any help will be appreciated. Thanks Don P
__________________
NRA Life Member, NRA Range Safety Officer, IDPA Safety Officer
As you are, I once was, As I am, You will be.
Don P is offline  
Old October 23, 2010, 04:14 PM   #2
hoytinak
Senior Member
 
Join Date: July 5, 2006
Location: Texas
Posts: 5,710
I use wireless at the house and have never had any problems, works just the same and cable/DLS/ect.
__________________
"Four wheels move the body. Two wheels move the soul."
hoytinak is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.05412 seconds with 7 queries