The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Thread Tools Search this Thread
Old April 8, 2010, 06:21 PM   #1
Join Date: April 20, 2009
Location: Southern Calif.
Posts: 48
Need your help!

I Tried to up load a photo on a new thread I started today in " the art of the rifle", checked the restrictions ( photo is jpg 87.5 KB ) opened thread and submitted upload, waited....... done....closed manage attachment window...
finished typing text.... submitted.... it posted.... but no attachment that I can tell posted with it. What am I doing wrong. can you help me?

Last edited by 50of4064; April 8, 2010 at 06:33 PM. Reason: spelling
50of4064 is offline  
Old April 8, 2010, 06:53 PM   #2
Al Norris
Join Date: June 29, 2000
Location: Rupert, Idaho
Posts: 9,340
I looked, you have no attachments. Somehow it failed to transfer to TFL. You might want to try it again.
Al Norris is offline  
Old April 8, 2010, 08:44 PM   #3
Mal H
Join Date: March 20, 1999
Location: Somewhere in the woods of Northern Virginia
Posts: 14,799
There are two "Submit Reply" buttons. Be sure you are using the lower one - the one associated with Additional Options. I've seen instances where the upper one doesn't see the Options selected including attachments. I think it's browser specific.
Mal H is offline  
Old April 9, 2010, 02:08 PM   #4
Join Date: April 20, 2009
Location: Southern Calif.
Posts: 48
still no photo posts

Up load rejected due to no security token. so for now no photos, thanks for all the help.
" Ain't nothing to it, except to shoot it."
50of4064 is offline  
Old April 9, 2010, 03:31 PM   #5
Join Date: October 13, 2001
Posts: 3,239
You appear to be running firefox, right? Can you start it in safe mode and check to see if that solves your image upload problem? In the start menu group for Mozilla FF there will be a normal "Firefox" and then a "Firefox (safe mode)". That disables all extensions, which might be causing problems.

Imageshack or photobucket is a better overall solution for images on the web.

Are you using any software firewalls? Any http proxies?

We've gotten scattered reports of security token problems but I can't see what could be causing them.
“The egg hatched...” “...the egg hatched... and a hundred baby spiders came out...” (blade runner)
“Who are you?” “A friend. I'm here to prevent you from making a mistake.” “You have no idea what I'm doing here, friend.” “In specific terms, no, but I swore an oath to protect the world...” (continuum)
“It's a goal you won't understand until later. Your job is to make sure he doesn't achieve the goal.” (bsg)
tyme is offline  
Old April 9, 2010, 08:31 PM   #6
Join Date: April 20, 2009
Location: Southern Calif.
Posts: 48
this dog just wont hunt!

thank you for your help, tried it in safe mode but no go, think this dog is an egg sucker and the photos are not that important. love your site and keep on giving us the best!!

thank's again everyone,

50of4064 is offline  

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:28 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2015 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent:
Contact Us
Page generated in 0.06923 seconds with 9 queries