The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools
Old January 17, 2009, 05:45 PM   #1
Brian Pfleuger
Staff
 
Join Date: June 25, 2008
Location: Central, Southern NY, USA
Posts: 18,599
Attachment Attacher Broken?

I can't upload attachments. I'm guessing it had to do with the CP database being down today? Although, that's fixed and still no attachees.
__________________
Still happily answering to the call-sign Peetza.
---
The problem, as you so eloquently put it, is choice.
-The Architect
-----
He is no fool who gives what he can not keep to gain what he can not lose.
-Jim Eliott, paraphrasing Philip Henry.

Last edited by Brian Pfleuger; January 17, 2009 at 06:19 PM.
Brian Pfleuger is offline  
Old January 17, 2009, 06:38 PM   #2
crazy charlie
Senior Member
 
Join Date: February 29, 2008
Location: PA
Posts: 166
Having the same problem. Uploaded from my computer about an hour ago and now I get a message internet explorer can't do it.
crazy charlie is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.05784 seconds with 7 queries