The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools
Old December 9, 2008, 09:21 AM   #1
brett30030
Senior Member
 
Join Date: July 27, 2006
Location: Buford, Georgia
Posts: 198
sigforum disappeared?

The website sigforum.com disappeared and is now just a spam place holder. Does anybody know what is going on with it?

Thanks,
Brett
brett30030 is offline  
Old December 9, 2008, 09:33 AM   #2
chuckles
Senior Member
 
Join Date: October 26, 2005
Location: Great American Western Desert
Posts: 219
I was just looking too. It appears that the domain name has expired or maybe "the eagle" has ****** in the wrong bowl of Wheaties?
chuckles is offline  
Old December 9, 2008, 10:16 AM   #3
Tom2
Senior Member
 
Join Date: June 23, 2004
Location: Ohio
Posts: 5,648
Better check your address or something, I just clicked it on favorites and it came up for me. I heard hackers can hack sites now and make all the traffic go elsewhere, maybe that was happening-did you check the address that came up?
__________________
Your gun is like your nose, it is just wrong for someone else to pick it for you!
Tom2 is offline  
Old December 9, 2008, 10:27 AM   #4
hanno
Senior Member
 
Join Date: February 23, 2008
Posts: 312
Clear the cookie

I was in the Sig Forum this morning. I left and then went back. When I went back, I got the "Network Solutions" crap. I cleared the Sig Forum cookie from my laptop, and rebooted. Now I'm back to the Sig Forum.

Google Sig Forum and use that link to get to the forum instead of using your stored bookmark.

This is what I did and I am back to the forum now, no problems.

Last edited by hanno; December 9, 2008 at 11:56 AM. Reason: To add more info.
hanno is offline  
Old December 9, 2008, 11:55 AM   #5
hanno
Senior Member
 
Join Date: February 23, 2008
Posts: 312
Try Googling Sig Forum and use that link to get to the forum instead of using your stored bookmark. After I cleared my Sig Forum cookie and rebooted, that is how I went there and so far it is working no problem.

I added info this to my post above. Hope it works for ya'll.
hanno is offline  
Old December 9, 2008, 12:02 PM   #6
CortJestir
Senior Member
 
Join Date: July 7, 2008
Location: Southern CT
Posts: 1,406
Works for me...
__________________
"They have men amongst them who know very well what they are about..."
- Lord Hugh Percy, on the events of April 19, 1775
Do you know what you're about? Find out at an Appleseed near you.
CortJestir is offline  
Old December 9, 2008, 02:03 PM   #7
kitkat
Member
 
Join Date: November 20, 2008
Posts: 23
I cant login there either and I deleted cookies and rebooted.
kitkat is offline  
Old December 9, 2008, 07:54 PM   #8
kodiak
Member
 
Join Date: July 21, 2001
Location: dry south west
Posts: 27
I delected all cookies, deleted the website from my computer and googled sig forum. NO LUCK--redirected as others.
kodiak is offline  
Old December 9, 2008, 08:32 PM   #9
CortJestir
Senior Member
 
Join Date: July 7, 2008
Location: Southern CT
Posts: 1,406
It's a domain error. They let it expire by accident. It has since been renewed but not before DNS propagation started. Short story - give it 24-48 hours before you get your sigforum.com goodness back.
__________________
"They have men amongst them who know very well what they are about..."
- Lord Hugh Percy, on the events of April 19, 1775
Do you know what you're about? Find out at an Appleseed near you.
CortJestir is offline  
Old December 10, 2008, 02:50 PM   #10
timbermart
Junior Member
 
Join Date: November 4, 2007
Posts: 1
I had problems yesterday, Got on the normal site ok this am. Now problems again!

Last edited by timbermart; December 10, 2008 at 02:51 PM. Reason: typing error
timbermart is offline  
Old December 10, 2008, 04:55 PM   #11
timbermart
Junior Member
 
Join Date: November 4, 2007
Posts: 1
Cleaned cookies, rebooted and I still getting the network solutions crap.
timbermart is offline  
Old December 10, 2008, 10:30 PM   #12
dmacintyre
Member
 
Join Date: November 5, 2008
Posts: 17
I am trying to contact someone on the sig forum about a classified ad but I can't get my account there verified. I've tried to email the mods but have got no reply so far. If someone could PM this guy on my behalf and pass on my email address to him I'd appreciate it. PM me if you don't mind doing this and I'll give you the details.

Thanks in advance

David
dmacintyre is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.08908 seconds with 9 queries