The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools
Old June 8, 2000, 04:25 PM   #1
FUD
Junior member
 
Join Date: January 28, 2000
Posts: 1,727
Has anyone noticed that things seem to be rather slow around here lately? I posted the same message over the course of 9 minutes because I first thought that the computer froze and then that the line dropped but everything was fine; just slloooowwwwwwww! This seems to be especially true in the General forum
FUD is offline  
Old June 8, 2000, 04:36 PM   #2
Dennis
Staff Emeritus
 
Join Date: November 23, 1998
Location: a small forest in Texas
Posts: 7,075
Amen!
Dennis is offline  
Old June 8, 2000, 05:03 PM   #3
Jason Demond
Senior Member
 
Join Date: May 9, 1999
Location: Hastings, Michigan
Posts: 1,845
Mine seems normal

------------------
ACCEPT NOTHING LESS THAN FULL VICTORY!"

General Dwight D. Eisenhower-- June 6,1944
------------------------

http://www.homestead.com/gunrights/G...Gunrights.html

ICQ NO. 46780559
Jason Demond is offline  
Old June 8, 2000, 05:21 PM   #4
loknload
Senior Member
 
Join Date: November 23, 1999
Location: PA. USA
Posts: 1,780
I noticed the same also,very slowwwwww,Can't get into the General forum at all.

------------------
We preserve our freedoms by using four boxes: soap,ballot,jury, and cartridge.
Anonymous
loknload is offline  
Old June 8, 2000, 06:55 PM   #5
Daniel Watters
Senior Member
 
Join Date: February 7, 1999
Location: USA
Posts: 644
The problem seems confined to 'General Discussion' at the moment.
Daniel Watters is offline  
Old June 8, 2000, 07:32 PM   #6
Rich Lucibella
Staff
 
Join Date: October 6, 1998
Location: South Florida
Posts: 10,163
I got an email on the General Forum. I have been doing some real resource intensive work today, but I'd be surprised if this is the problem.

All who found it slow earlier, please recheck.
Rich
Rich Lucibella is offline  
Old June 8, 2000, 09:57 PM   #7
Daniel Watters
Senior Member
 
Join Date: February 7, 1999
Location: USA
Posts: 644
I seem to have quadruple tapped a reply in the Indoor Range fatality thread, during the server slowdown. The strange thing I can only see these add-ons in the reply screen...the thread itself is not updating beyond Matt's reply.

Rich, could you remove the extra responses since I can't get in to do it myself?
Daniel Watters is offline  
Old June 9, 2000, 04:13 AM   #8
Hal
Senior Member
 
Join Date: October 9, 1998
Location: Ohio USA
Posts: 7,435
removed to reduce D/L time.

[This message has been edited by RAE (edited June 10, 2000).]
Hal is offline  
Old June 9, 2000, 04:36 AM   #9
foxfire
Senior Member
 
Join Date: December 24, 1999
Location: Tennessee
Posts: 689
WHEW! What a read...
Anyway, seems to be much better this morning.

have tape, will travel...

------------------
...defend the 2nd., it protects us all.
No fate but what we make...
foxfire is offline  
Old June 9, 2000, 09:09 AM   #10
Eric of IN
Senior Member
 
Join Date: April 4, 2000
Posts: 425
RAE I jsut got one question for you...

HUH?

Nevermind I pobably wouldn't understand any better the second time.

Eric

------------------
Formerly Puddle Pirate.
Teach a kid to shoot.
It annoys the antis.
"But Officer I HAVE to have all these guns in the truck, I'm going to TFL End of Summer Meet"
Eric of IN is offline  
Old June 9, 2000, 12:03 PM   #11
DorGunR
Senior Member
 
Join Date: January 13, 2000
Location: Maryland
Posts: 1,125
Having trouble getting into General Forum again today. What's going on folks?

------------------
"Lead, follow or get the HELL out of the way."
DorGunR is offline  
Old June 9, 2000, 12:25 PM   #12
Dark Avenger
Senior Member
 
Join Date: March 1, 1999
Location: Massachusetts
Posts: 175
Backbone routers would be a good answer IF the General forum were hosted on a different server / IP address than the other forums (fora ?.) Is that the case that each forum is on a different server or IP address ?
Dark Avenger is offline  
Old June 9, 2000, 03:30 PM   #13
Miss Demeanors
Senior Member
 
Join Date: June 22, 1999
Location: Illannoy
Posts: 1,382
Same here having problems with General Discussion. I can read the threads kind of quick but when I reply it takes about 5 min to go through.
Miss Demeanors is offline  
Old June 9, 2000, 04:28 PM   #14
Rich Lucibella
Staff
 
Join Date: October 6, 1998
Location: South Florida
Posts: 10,163
Thanks, guys. I've downloaded Neotrace- good tool, RAE. I'm getting an average of 143ms...pretty much all day. According to your post this would be reason for some real concern, but I also get the following stats:
Compuserve.com: 143 ms
Microsoft.com: 209 ms
Aol.com: 111 ms

What am I missing? And where are you reading the packet loss stats from?

We've been monitoring the Board stats since last night. Right now our average load is .5...this is real light. It's been averaging about 2.3 today. 3.0 is normal. Last night we watched as it climbed to 60! That's when I did the shut down.

As for General, all Forums are on the same server. Last night I moved a whole bunch of posts out of General and Handgun. The threads have been updated and reindexed. If it remains slow, please let me know.
Rich
Rich Lucibella is offline  
Old June 9, 2000, 04:54 PM   #15
Futo Inu
Senior Member
 
Join Date: February 12, 1999
Location: Oklahoma City, OK, USA
Posts: 3,624
fyi: also not able to load Gen Disc Forum
Futo Inu is offline  
Old June 9, 2000, 09:02 PM   #16
Hal
Senior Member
 
Join Date: October 9, 1998
Location: Ohio USA
Posts: 7,435
removed to reduce D/L.

[This message has been edited by RAE (edited June 10, 2000).]
Hal is offline  
Old June 9, 2000, 11:58 PM   #17
JJB
Member
 
Join Date: October 19, 1998
Location: Logansport, IN
Posts: 87
For whatever its worth, I just finished going through about half the forums in TFL. I had the same experience others are reporting with General Discussion but not on other forums. I am posting around midnight Eastern Standard (not Daylight) time.

Jim in IN

Additional Info; posting here took just a few seconds tonight. I did not post in General Discussion so I do not know how long that forum is taking.

JJB

------------------
-- TANSTAAFL



[This message has been edited by JJB (edited June 10, 2000).]
JJB is offline  
Old June 10, 2000, 12:08 AM   #18
Darthmaum
Senior Member
 
Join Date: June 23, 1999
Posts: 394
General is still SLLLOOOOWWW as molasses during loading, and after posting.

------------------
"At last we shall reveal ourselves to the Gun-Grabbers, at last we shall have revenge at The TFL End of Summer Meet on August 12 & 13, 2000..."
Darthmaum is offline  
Old June 10, 2000, 12:33 AM   #19
FUD
Junior member
 
Join Date: January 28, 2000
Posts: 1,727
General appears to be dead. Drove to the store to pick up some milk, came back about half an hour later and it was still loading.
FUD is offline  
Old June 10, 2000, 01:31 AM   #20
Rich Lucibella
Staff
 
Join Date: October 6, 1998
Location: South Florida
Posts: 10,163
I really cannot figure the deal with General. I'v clipped it *way* back but it's still brain dead. The files contain no garbage and the update/index went fine.

Bear with me on this, guys.
Rich
Rich Lucibella is offline  
Old June 10, 2000, 03:37 AM   #21
Hal
Senior Member
 
Join Date: October 9, 1998
Location: Ohio USA
Posts: 7,435
FWIW,
4:10 and access to TFL is 60ms. Access to General is slow, but once in the forum everthing seems normal. The problem may be twofold, general net and local to the server. Can you provide specifics as far as operating system and hardware?
Hal is offline  
Old June 10, 2000, 09:20 PM   #22
loknload
Senior Member
 
Join Date: November 23, 1999
Location: PA. USA
Posts: 1,780
General forum is still sloooooooooow to nil.
Has been since my last post on this matter.

------------------
We preserve our freedoms by using four boxes: soap,ballot,jury, and cartridge.
Anonymous
loknload is offline  
Old June 10, 2000, 09:49 PM   #23
foxfire
Senior Member
 
Join Date: December 24, 1999
Location: Tennessee
Posts: 689
I'm going to have to give up on the General forum. Can't get close.
Reminds me of the Staff Lounge - on the outside looking in...

------------------
...defend the 2nd., it protects us all.
No fate but what we make...
foxfire is offline  
Old June 10, 2000, 11:21 PM   #24
Rich Lucibella
Staff
 
Join Date: October 6, 1998
Location: South Florida
Posts: 10,163
15 hours...still workin' on it.
Anyone want to trade places?
RAE-
Operating System: Red Hat Linux
Hardware: dedicated Server; See remarks above
Transfer rate: 1.3 Gig per day
Software: Ultimate Bulletin Board

General is not the largest Forum index or directory, so it shouldn't be the slowest. However, I've duplicated the General-specific problems. The search continues on my part.
Rich
Rich Lucibella is offline  
Old June 10, 2000, 11:48 PM   #25
JJB
Member
 
Join Date: October 19, 1998
Location: Logansport, IN
Posts: 87
Hey Rich,

Here it is a few minutes after your last post, about 11:30 PM EST and I confirm again that the molasses feeling is confined to loading the General forum. Once I got it loaded, several minutes each time, I tried several threads with no problem. As mentioned above, now it seems to be confined to the forum loading itself rather than the forum and threads inside the forum as last night.

Could it be gremlins??? : : :

Jim in IN

------------------
-- TANSTAAFL

JJB is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.12052 seconds with 9 queries