The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools
Old April 25, 2000, 03:49 AM   #1
DOCSpanky
Senior Member
 
Join Date: August 21, 1999
Location: Ashland City, TN
Posts: 779
All posts in every forum are showing new. Please help.

------------------
I thought I'd seen it all, until a 22WMR spun a bunny 2 1/4 times in the air!
DOCSpanky is offline  
Old April 25, 2000, 06:27 AM   #2
TheBluesMan
Moderator Emeritus
 
Join Date: June 15, 1999
Location: Ohio
Posts: 7,558
Did you recently dump your TFL cookies? I had the same thing happen to me yesterday. I'll try and figure something out and post it here in a bit.

-Dave

------------------
RKBA!
"The people have the right to bear arms for their defense and security"
Ohio Constitution, Article I, Section 4 Concealed Carry is illegal in Ohio.
Ohioans for Concealed Carry Website
TheBluesMan is offline  
Old April 25, 2000, 10:42 AM   #3
Rich Lucibella
Staff
 
Join Date: October 6, 1998
Location: South Florida
Posts: 10,165
I had the same problem.
Click on Preferences at the top right od the screen. Then Click on "Delete Cookies Set by this Forum". Close your browser and return.
This will get it straight.
Rich
Rich Lucibella is offline  
Old April 25, 2000, 04:25 PM   #4
bthrel
Junior Member
 
Join Date: April 25, 2000
Location: Alabama
Posts: 6
I deleted the cookies, flushed the cache, flushed the history and closed/started netscape and still I have red folders... also missing are the graphics to the left of each forum title.

Thanks

Brian
bthrel is offline  
Old April 25, 2000, 04:40 PM   #5
Coinneach
Staff Alumnus
 
Join Date: February 23, 1999
Location: Denver, CO
Posts: 4,273
Brian, are you entering through www.thefiringline.com, or through the IP address?
Coinneach is offline  
Old April 25, 2000, 06:37 PM   #6
Bud Helms
Staff
 
Join Date: December 31, 1999
Location: Middle Georgia
Posts: 13,005
Go dunk your pistol in 10W40, take two aspirin, log out and come back in an hour.

Whenever I get to TFL and all the folders are red, I thought you were supposed to read 'em all. So, I do. I HATE it when that happens!

[This message has been edited by sensop (edited April 25, 2000).]
Bud Helms is offline  
Old April 25, 2000, 06:56 PM   #7
johnwill
Senior Member
 
Join Date: April 6, 2000
Location: PA
Posts: 3,451
I'm entering with the IP address, and none of the folders are red. What is the correct way to enter nowadays? BTW, I tried www.thefiringline.com and it comes up as a bad address.

[This message has been edited by johnwill (edited April 25, 2000).]
johnwill is offline  
Old April 25, 2000, 08:29 PM   #8
terridarri
Senior Member
 
Join Date: January 28, 2000
Location: Aurora, CO
Posts: 373
OMG Sensop, it isn't safe any where, you always seem to find us.

------------------
WHEN IT COMES TO FRIENDS THE SKY IS NOT THE LIMIT
terridarri is offline  
Old April 26, 2000, 10:44 AM   #9
Coinneach
Staff Alumnus
 
Join Date: February 23, 1999
Location: Denver, CO
Posts: 4,273
John, try entering through the name instead of the address. That should clear it up.

ObSensop:

("Am I evil? Yes I am!" -J Hetfield)
Coinneach is offline  
Old April 26, 2000, 02:20 PM   #10
bthrel
Junior Member
 
Join Date: April 25, 2000
Location: Alabama
Posts: 6
Mine's working now... Thanks for the help

Brian
bthrel is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.08459 seconds with 9 queries