The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools
Old April 17, 2000, 12:01 AM   #1
Bud Helms
Staff
 
Join Date: December 31, 1999
Location: Middle Georgia
Posts: 13,000
Staff,

After the last server change I experienced a minor problem when posting. I am seeing it again. The last time I saw it, it ceased after a day or two. But here it is: I get a text screen flash when I click on the "SUBMIT" button to post. Then the server takes me back to the thread it is supposed to.

I did a real quick "ctrl A-ctrl C" thing and captured this:

********************

Links | Library | Forum Policies
Firearms Safety | Firearms Photos


Thanks for posting your message, sensop! We are now sending you back automatically to this topic. Please wait two seconds.

Click here if you do not want to wait any longer (or if your browser does not automatically forward you).


Server Error: "550 ... Relaying denied "


Server Error: "503 Need RCPT (recipient) "


Server Error: "500 Command unrecognized: "To: kakers@inetone.net" "

*************

The last time this was happening, the "To: xxxx@xxxxx.xxx" part of the message would change each time I saw it.

In case I didn't make it clear, Posting is working, it just flashes this text screen, and then goes on to act normally.

[This message has been edited by sensop (edited April 17, 2000).]
Bud Helms is offline  
Old April 17, 2000, 12:11 AM   #2
terridarri
Senior Member
 
Join Date: January 28, 2000
Location: Aurora, CO
Posts: 373
Sensop, I think your just been seeing too many little green smilies, we haven't seeing this, LOL

------------------
WHEN IT COMES TO FRIENDS THE SKY IS NOT THE LIMIT
terridarri is offline  
Old April 17, 2000, 12:14 AM   #3
Bud Helms
Staff
 
Join Date: December 31, 1999
Location: Middle Georgia
Posts: 13,000
Ooooooooooooo, you better watch out! Here I am trying, for once, to act like I gotta brain and whataya do? Stir me up!

Aaarrrrrgggh!
Bud Helms is offline  
Old April 17, 2000, 12:37 AM   #4
Dennis
Staff Emeritus
 
Join Date: November 23, 1998
Location: a small forest in Texas
Posts: 7,075
Sensop,

Good act!

BTW, I get some goofy stuff too; but the post gets posted so let's let it go for now.

(I agree it's funky!)
Dennis is offline  
Old April 17, 2000, 01:07 AM   #5
Gunslinger
Junior member
 
Join Date: January 5, 1999
Location: Springfield, Missouri
Posts: 2,105
Last night I got a message while trying to get into the Handguns and Pistol Craft forum that "My attempt to hack this forum was logged. Any further attempts will be reported to the authorities." I wrote it off as a SNAFU and figured it would clear up (right after the staff busted their respective butts sorting things out) eventually. Of course now I'm wondering what kind of authorities police these things.
You know now that I think about it you may have something there 'bout those little green smilin' critters. You try to hack a forum and they send an entire army of the little devils to yer house and then........I shudder to think of the possiblities.

------------------
Gunslinger

We live in a time in which attitudes and deeds once respected as courageous and honorable are now scorned as being antiquated and subversive.
Gunslinger is offline  
Old April 17, 2000, 01:22 AM   #6
Bud Helms
Staff
 
Join Date: December 31, 1999
Location: Middle Georgia
Posts: 13,000
Oh, God, don't even think it!

Dennis, yeah, it's working. Last time it just "went away" ...

[This message has been edited by sensop (edited April 17, 2000).]
Bud Helms is offline  
Old April 17, 2000, 01:38 AM   #7
Mal H
Staff
 
Join Date: March 20, 1999
Location: Somewhere in the woods of Northern Virginia
Posts: 14,494
Yep some of us are getting the error flash also. The workaround is to close your eyes for 3 seconds immediately after you press the submit button. It'll go away on its own in time.
Mal H is offline  
Old April 17, 2000, 01:41 AM   #8
Rich Lucibella
Staff
 
Join Date: October 6, 1998
Location: South Florida
Posts: 10,163
The problem is that the email function on the old sight was DOA....never did work right. You were submitting to a thread for which the author had requested email notification. Thus you were seeing an email error message.

It continues on this site since we're still using the old email server until I can get around to it tomorrow.
Rich
Rich Lucibella is offline  
Old April 17, 2000, 01:57 AM   #9
Bud Helms
Staff
 
Join Date: December 31, 1999
Location: Middle Georgia
Posts: 13,000
That explains it.
Bud Helms is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.08739 seconds with 9 queries