The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools
Old April 16, 2000, 03:28 PM   #1
Jason Nester
Junior Member
 
Join Date: November 19, 1999
Location: Yellowknife, Northwest Territories
Posts: 1
I recently posted a Topic to the "Art of Rifle" Forum and cannot read my original post or the responses. I get an error message saying that URL is not found on this server. Am I doing something wrong, I can read all the other posts in the Forum.
Jason Nester is offline  
Old April 16, 2000, 03:54 PM   #2
DC
Moderator Emeritus
 
Join Date: September 30, 1998
Location: Calif
Posts: 4,229
Jason..

Check this thread, may answer your question
http://204.235.96.21:8080/forums/sho...threadid=35561

There are always a few minor bugs after a move....considering we changed servers last night, this time it was almost smooth as glass

------------------
"Quis custodiet ipsos custodes" RKBA!

DC is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.06766 seconds with 9 queries