The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools
Old August 21, 2006, 03:56 PM   #1
oldbillthundercheif
Junior member
 
Join Date: April 21, 2006
Location: New Orleans
Posts: 2,450
"library" section has gone wacky

It seems to have degenerated into a massive list of incomprehensable HTML script or something. What happened?

If y'all did this on purpose I am confused.
oldbillthundercheif is offline  
Old August 22, 2006, 07:01 AM   #2
tyme
Staff
 
Join Date: October 13, 2001
Posts: 3,182
Looks fine to me in Firefox and Opera.

Is it still broken?
Have you tried reloading the page (F5 (in firefox), or Shift-F5 (in IE), or Ctrl-Shift-R)
Can you take a screenshot?
What browser and version are you using?
__________________
“The egg hatched...” “...the egg hatched... and a hundred baby spiders came out...” (blade runner)
“Who are you?” “A friend. I'm here to prevent you from making a mistake.” “You have no idea what I'm doing here, friend.” “In specific terms, no, but I swore an oath to protect the world...” (continuum)
“It's a goal you won't understand until later. Your job is to make sure he doesn't achieve the goal.” (bsg)
tyme is offline  
Old August 22, 2006, 10:48 AM   #3
oldbillthundercheif
Junior member
 
Join Date: April 21, 2006
Location: New Orleans
Posts: 2,450
Heres what I see w/ MS explorer

<?xml version="1.0" ?>
<!DOCTYPE html (View Source for full doctype...)>
- <!--
!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd"

-->
- <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
- <head>
<title>The Firing Line Resources</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="library.css" />
</head>
- <body>
- <div id="header" style="position: relative; min-width: 720px;">
- <!-- Library Image


and lots more wacky stuff like this...
oldbillthundercheif is offline  
Old August 22, 2006, 12:42 PM   #4
tyme
Staff
 
Join Date: October 13, 2001
Posts: 3,182
Whoa, IE is displaying it as an xml file. Thanks, I'll look into that.

Seems to be a result of the usual MS-standard mis-behavior of ignoring MIME types. I got rid of the xml header and it seems to be fine now.
__________________
“The egg hatched...” “...the egg hatched... and a hundred baby spiders came out...” (blade runner)
“Who are you?” “A friend. I'm here to prevent you from making a mistake.” “You have no idea what I'm doing here, friend.” “In specific terms, no, but I swore an oath to protect the world...” (continuum)
“It's a goal you won't understand until later. Your job is to make sure he doesn't achieve the goal.” (bsg)
tyme is offline  
Old August 22, 2006, 01:54 PM   #5
oldbillthundercheif
Junior member
 
Join Date: April 21, 2006
Location: New Orleans
Posts: 2,450
yep

works good now. Thanks.
oldbillthundercheif is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.08133 seconds with 9 queries