The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > The Skunkworks > The Smithy

Thread Tools Search this Thread
Old June 16, 1999, 02:52 PM   #1
Junior Member
Join Date: June 15, 1999
Posts: 2
Last year I purchased a Wilson Drop in Beavertail for my Para Ordnance P-12. Took just a tad of metal off and made sure the trigger stirrup wasn't rubbing, no problems....till it came to shooting. For some reason, when using that beavertail, about 75% of the time the hammer would follow the slide forward. I'd put the old grip safety in, no problem. The Wilson would go back in, same problem. I could not get the problem to duplicate when cycling the slide manually, only when shooting. I've used a Wilson before on my Colt Government with no problems. Any clues anyone? Thanks!
kingstan is offline  
Old June 16, 1999, 04:06 PM   #2
Senior Member
Join Date: April 22, 1999
Location: Chandler, Arizona, USA
Posts: 6,014
Make sure the Wilson grip saftey isn't interfering with the disconector. This may be your problem.

blades67 is offline  
Old June 16, 1999, 06:49 PM   #3
George Stringer
Staff Alumnus
Join Date: October 12, 1998
Location: Earlington KY
Posts: 2,299
Kingstan, are you sure that it's allowing the hammer to come to full cock when firing? It might need a little touch on the top or in the slot of the safety. George
George Stringer is offline  

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2015 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent:
Contact Us
Page generated in 0.05048 seconds with 7 queries