The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > The Hide > The Dave McCracken Memorial Shotgun Forum

Reply
 
Thread Tools
Old May 10, 2005, 05:43 PM   #1
tollfree969
Member
 
Join Date: April 13, 2005
Location: Albuquerque, NM
Posts: 69
New Winchester 1300 Barrel

I have a Winchester 1300 Defender 12ga with the 18" barrel that I use for home defence. I was wondering where I could buy a 26" or so barrel with a variable choke so I can do some trap shooting as well? And does anyone elso do this? Thanks for all the help.
tollfree969 is offline  
Old May 10, 2005, 06:44 PM   #2
jonathon
Senior Member
 
Join Date: March 14, 2005
Location: Washougal, Washington. YEHAW!
Posts: 1,872
Ebay

I got a 28" one for my defender(it was a 1300 barrel..) but it works :P Paid 50 something + shipping.
__________________
Romans 12:21

Do not be overcome by evil, but overcome evil with good


More CZ M52 info than you can shake a stick at!
jonathon is offline  
Old May 11, 2005, 10:20 AM   #3
tollfree969
Member
 
Join Date: April 13, 2005
Location: Albuquerque, NM
Posts: 69
Ebay barrel

I am looking at ebay and someone has a winchester 1400 barrel for sale. Is this a mistake? Do they make a 1400? Will it work with my 1300? Here is the link:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7155277455&fromMakeTrack=true

::: Ebay Item # 7155277455

Thanks for all the help.
tollfree969 is offline  
Old May 11, 2005, 10:39 AM   #4
Gunner45
Senior Member
 
Join Date: January 16, 2002
Location: Orem, Ut
Posts: 118
The 1400 is a semi-auto, not a pump like the 1300. So they are not interchangeable. Hope that helps



Gunner45
Gunner45 is offline  
Old May 11, 2005, 11:01 AM   #5
tollfree969
Member
 
Join Date: April 13, 2005
Location: Albuquerque, NM
Posts: 69
Will the 1200 barrels work then? Thanks
tollfree969 is offline  
Old May 11, 2005, 11:45 AM   #6
Brian Williams
Senior Member
 
Join Date: September 4, 2001
Location: Lancaster, PA
Posts: 1,251
If you have a Defender any barrel you get will have to have the lug further forward on the barrel to attach at the longer mag tube.
__________________
Brian
<><
Brian Williams is offline  
Old May 12, 2005, 09:26 AM   #7
Gunner45
Senior Member
 
Join Date: January 16, 2002
Location: Orem, Ut
Posts: 118
"Will the 1200 barrels work then? Thanks"

It's my understaning that 1300 barrels will fit on most 1200's and 120's, and not all 1200 barrels with fit on 1300s.

There are quite a few threads about this over on shotgunworld.com

Gunner45
Gunner45 is offline  
Old May 12, 2005, 05:13 PM   #8
tollfree969
Member
 
Join Date: April 13, 2005
Location: Albuquerque, NM
Posts: 69
Thanks a lot to all who helped. I wish things like this could be easier. I guess that makes the rewared that much sweeter. If anyone has anymore helpful advice I would appreciate it. Thanks
tollfree969 is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.07009 seconds with 7 queries