The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools
Old May 21, 2004, 09:55 AM   #1
JNewell
Senior Member
 
Join Date: March 12, 2000
Posts: 1,092
Access problem from one of my computers...???

Anyone got any ideas why I can't get to TFL since the site went active early this week? I had been able to access TFL previously. Other computers are OK. Any suggestions welcome.
JNewell is offline  
Old May 21, 2004, 10:00 AM   #2
TheBluesMan
Moderator Emeritus
 
Join Date: June 15, 1999
Location: Ohio
Posts: 7,558
Are you trying to access from work? Perhap the IT guys have implemented site filters.

What is the difference between the computer you are using now and the one you can't access from?

Have you cleared your cookies and your cache?

-Dave
TheBluesMan is offline  
Old May 24, 2004, 12:52 PM   #3
JNewell
Senior Member
 
Join Date: March 12, 2000
Posts: 1,092
Ironically, my work computer is the only one I can read TFL from. All the home computers refuse to access the page. It acts like a DNS error.

Maybe I need to manually week out all the old cookies? Any suggestions welcome. I'd rather not read non-work stuff at work...
JNewell is offline  
Old May 24, 2004, 01:23 PM   #4
tyme
Staff
 
Join Date: October 13, 2001
Posts: 3,178
Cookies won't affect whether you can access the site at all.

Can you access it from home now? I think this might be related to the thread I posted this morning in this forum. It only started affecting me on Friday.
__________________
“The egg hatched...” “...the egg hatched... and a hundred baby spiders came out...” (blade runner)
“Who are you?” “A friend. I'm here to prevent you from making a mistake.” “You have no idea what I'm doing here, friend.” “In specific terms, no, but I swore an oath to protect the world...” (continuum)
“It's a goal you won't understand until later. Your job is to make sure he doesn't achieve the goal.” (bsg)
tyme is offline  
Old May 24, 2004, 01:42 PM   #5
JNewell
Senior Member
 
Join Date: March 12, 2000
Posts: 1,092
Thanks, I will check tonight and report. My problems began Friday also.
JNewell is offline  
Old May 24, 2004, 04:15 PM   #6
Larry Ashcraft
Senior Member
 
Join Date: February 22, 2001
Location: Pueblo, CO, Home of Heroes
Posts: 250
JNewell,

Are you on DSL? If so try unplugging the power to your DSL box for a minute or two, and then plug it back in.
__________________
Larry Ashcraft, formerly TrophyShop
Larry Ashcraft is offline  
Old May 24, 2004, 08:15 PM   #7
JNewell
Senior Member
 
Join Date: March 12, 2000
Posts: 1,092
No, cable -- and everything else worked.

BUT, as you can see, I'm back in!
JNewell is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.07132 seconds with 7 queries