The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > The Hide > The Dave McCracken Memorial Shotgun Forum

Thread Tools Search this Thread
Old June 14, 2002, 06:26 PM   #1
Join Date: March 19, 2002
Location: Mechanicsville,Maryland
Posts: 30
Ejector problem??

Just bought a new Silver Pigeon and I'm not sure if there's a problem with it. I haven't been able to get to the range with it yet, but upon firing it with some snap-caps, I notice that the caps aren't being ejected when I open it back up. I tried firing just one barrel, then both by smacking the butt to set the second trigger. I'm hoping that it just needs some real recoil to operate the ejectors, but I'm kinda concerned about it. Being new to an O/U, I'd appreciate some opinions here. Thanks.
Proshots is offline  
Old June 14, 2002, 08:41 PM   #2
Al Thompson
Staff Alumnus
Join Date: May 2, 1999
Location: South Carolina
Posts: 3,608
I am not quite up on my O/Us, but would not worry about it until you shoot it.
Al Thompson is offline  

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 01:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2015 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent:
Contact Us
Page generated in 0.09611 seconds with 7 queries