The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > The Hide > The Dave McCracken Memorial Shotgun Forum

Reply
 
Thread Tools
Old September 19, 2000, 11:14 PM   #1
Maka
Member
 
Join Date: May 22, 2000
Posts: 35
I have a Remington 1100 LT-20 that I'm looking at for a friend. The o-ring that is just in front of the piston doesn't seem to seat itself when barrel is fully assembled. It seems like the o-ring will not seat so the barrel can't seat fully against the receiver. If you force the barrel to seat against the receiver then the piston and action bar assembly are pushed back and the hammer will not release. I tried replacing the o-ring with a new one, cause it looked a little swollen, but that didn't help either. I compared this 1100 LT-20 with my 1100 20 (non-lightweight), and everying seems to be assembled correctly on the LT. I've taken the LT completely apart and the piston assembly does fit in the cylinder without sticking. If I assemble the gun without the o-ring it seems to work fine (dry fire), and the piston and barrel seat completely. Anybody have any suggestions or ideas on what may be wrong?
Thanks
Tony
Maka is offline  
Old September 27, 2000, 01:40 PM   #2
Maka
Member
 
Join Date: May 22, 2000
Posts: 35
Anyone have any ideas on this problem?
Tony
Maka is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.05408 seconds with 7 queries