The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools
Old January 25, 2012, 10:53 AM   #1
Walt Sherrill
Senior Member
 
Join Date: February 15, 1999
Location: Winston-Salem, NC USA
Posts: 4,202
Problems with edit function

Over the past week or so, when I go in to make a minor change to a post I've just made, the EDIT mode doesn't show the message that I just entered. (It appears in a flash and then disappears.)

Is there some setting that I've accidentally turned on, or is something else going on.

I tend to make typos when I post, and generally go back in and clean them up when I miss them. Can't do it, right now...
Walt Sherrill is offline  
Old January 25, 2012, 11:32 AM   #2
Mal H
Staff
 
Join Date: March 20, 1999
Location: Somewhere in the woods of Northern Virginia
Posts: 14,418
I'm 99% certain that will turn out to be a browser problem. Have you changed any pop-up protection parameters? Changed any Java/JavaScript or Ajax parameters?

Can you try a different browser to see if it still fails?
Mal H is offline  
Old January 25, 2012, 06:03 PM   #3
Walt Sherrill
Senior Member
 
Join Date: February 15, 1999
Location: Winston-Salem, NC USA
Posts: 4,202
I've been using Mozilla and have switched to IE for this. No problem this way.

But, that said, I'm not having problems with the same software on other sites.

Strange.

---

I just signed on with Mozilla. In edit mode, the text was missing, again. I looked for different functions. When I clicked the LEFT ARROW, just above the [INSERT IMAGE] icon, above, the text reappeared. (The next to last control in the line of controls starting with the REMOVE TEXT FORMATING symbol in the text box area, above.)

Even more strange.

I know how to get it back -- but not why it went away...

Last edited by Walt Sherrill; January 25, 2012 at 06:10 PM.
Walt Sherrill is offline  
Old January 25, 2012, 08:12 PM   #4
Mal H
Staff
 
Join Date: March 20, 1999
Location: Somewhere in the woods of Northern Virginia
Posts: 14,418
Very strange! It's as if your delete key is stuck down for that operation only.

The arrow that brought the text back is the Undo key. See if the Firefox Edit->Undo does the same thing (or Ctrl + z).
Mal H is offline  
Old January 26, 2012, 07:07 AM   #5
Walt Sherrill
Senior Member
 
Join Date: February 15, 1999
Location: Winston-Salem, NC USA
Posts: 4,202
It's a Firefox issue only.

At least I know how to fix it -- but not why it is a continuing issue with this site only. (If it were a Browser issue, you'd expect it to be a problem with other sites that seem to be using the same software. It isn't.)

(I should have hovered over the arrow to see what it's called. I haven't figured out a practical use for the REDO key, yet. <grin>)
Walt Sherrill is offline  
Old January 26, 2012, 10:30 AM   #6
Mal H
Staff
 
Join Date: March 20, 1999
Location: Somewhere in the woods of Northern Virginia
Posts: 14,418
Have you deleted your Firefox TFL cookie to see if that makes any difference?
Mal H is offline  
Old January 27, 2012, 09:23 AM   #7
tyme
Staff
 
Join Date: October 13, 2001
Posts: 3,133
That sounds like a javascript issue.

Do you have any Firefox extensions that might be interfering with, altering, or selectively blocking javascript? Firewall software -- norton, comodo, etc? Anything like that?

If you restart Firefox with addons disabled (it's an option under the help menu), and try logging into tfl and editing a post, does the problem go away?
__________________
OOOOOOOO.OOOOO...OOO......OOOOOOO.OOOOO (8ob5o3b3o6b7ob5o!)
“Compleχity is a symptom of confusion, not a cause.” —Jeff Hawkins

Last edited by tyme; January 27, 2012 at 09:28 AM.
tyme is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2013 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.06457 seconds with 9 queries