The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > The Skunkworks > The Smithy

Reply
 
Thread Tools
Old November 6, 2010, 02:39 PM   #1
dieselguy
Member
 
Join Date: October 15, 2010
Posts: 16
new stock on 1100, wont feed.

I fitted a new stock on my remington 1100, I got the stock from gunstocks inc and tried finishing it up myself. Everytime it shoot it with the new forstock on it jams. It stops just before the chamber closes with the new shell. If i put the old sythenic stock on it it works flawlessly. I cannot feel anything hanging up when i rack the chamber my hand. I have noticed that the vents on the sides of the stock are smaller than the other stocks i have, could this be the problem? Is there a certain size they should be? Thanks in advance.
dieselguy is offline  
Old November 7, 2010, 08:19 AM   #2
Bailey Boat
Junior member
 
Join Date: December 10, 2006
Location: NC
Posts: 365
Sounds like an internal clearance issue..... Install the new forearm and hand cycle the gun numerous times and then look inside the forearm to see where it's rubbing. Relieve accordingly.....
Bailey Boat is offline  
Old November 7, 2010, 08:26 PM   #3
dieselguy
Member
 
Join Date: October 15, 2010
Posts: 16
Well I finaly figured it out. The hole in the forend isnt drilled right, so its putting pressure on the mag tube, and causing it to bind up.
dieselguy is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.06603 seconds with 9 queries