The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Thread Tools
Old April 14, 2000, 11:49 AM   #1
Senior Member
Join Date: December 10, 1999
Location: California
Posts: 2,189
I got a mail administrator message saying
that is not a good address.

I sent an email that I no longer can log on automatically as before. Have to do it manually. It remembers me after I do it that way but it was sure nicer before as it did it automatically
Lavan is offline  
Old April 14, 2000, 02:21 PM   #2
Staff Alumnus
Join Date: February 23, 1999
Location: Denver, CO
Posts: 4,273
Lavan, have you tried deleting your TFL cookie, closing your browser, and resetting your prefs?
Coinneach is offline  
Old April 17, 2000, 05:33 PM   #3
Senior Member
Join Date: December 10, 1999
Location: California
Posts: 2,189
Coinneach! It worked. I noticed today that all that stuff is right on the site.
DUH! Us pawnbrokers get dumb as we age.
Lavan is offline  
Old April 17, 2000, 10:44 PM   #4
Rich Lucibella
Join Date: October 6, 1998
Location: South Florida
Posts: 10,177
The email is a problem. It continues to go thru the old site untile our name catches up with us.
Rich Lucibella is offline  

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 02:15 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2015 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent:
Contact Us
Page generated in 0.05724 seconds with 9 queries