The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools
Old June 18, 1999, 08:56 PM   #1
blades67
Senior Member
 
Join Date: April 22, 1999
Location: Chandler, Arizona, USA
Posts: 6,014
I am intermittently getting a 404 error/file not found message when trying to reaquire the Forums list, or reenter a particular forum.

------------------
~Blades~
blades67 is offline  
Old June 18, 1999, 09:24 PM   #2
Rich Lucibella
Staff
 
Join Date: October 6, 1998
Location: South Florida
Posts: 10,156
Blades-
Make certain you're accessing the pages at http://216.199.9.84/.....whatever . "www.thefiringline.com" has finally caught up with our DNS address and is causing a problem or two until it's completely propagated. In the meantime, access us only thru http://216.199.9.84/ .
Rich
Rich Lucibella is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2013 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.07050 seconds with 9 queries