The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Thread Tools Search this Thread
Old February 16, 1999, 02:10 PM   #1
Rich Lucibella
Join Date: October 6, 1998
Location: South Florida
Posts: 10,178
We took the board off line today and reinstalled the software, plus a minor bug fix. Let me know if this fixes some of the prefs problems you all are having.
Rich Lucibella is offline  
Old February 16, 1999, 02:23 PM   #2
Ray VanderLinden
Senior Member
Join Date: January 23, 1999
Location: Southern Iowa
Posts: 211
I'm checking, it wouldn't let me out unless I entered a message.
But I didn't have to enter name or password, this is a good sign.

Everything seems to be working fine, you must have killed most of the "Bugs"

Check the "Last Post Date" on the AF/CQC page.
The page it's self is ok though.

[This message has been edited by Raymond VanDerLinden (edited February 16, 1999).]

[This message has been edited by Raymond VanDerLinden (edited February 16, 1999).]
Ray VanderLinden is offline  

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 10:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2015 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent:
Contact Us
Page generated in 0.08527 seconds with 9 queries