The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools
Old July 2, 2006, 09:50 PM   #1
CrustyFN
Senior Member
 
Join Date: June 4, 2006
Location: West Virginia
Posts: 2,258
Inserting a picture

I am having some trouble putting a picture in my post. I uploaded a picture and put it in an earlier post. It won't let me upload the picture again. It keeps refering me to my other post. I did a right click and and went to properties. I high lighted the address did a right click and copy. I went back to my new post. Went into the attachments and right clicked on the URL and did paste. It keeps comming up invalid address. What am I doing wrong? Thanks in advance for your help.
Rusty
CrustyFN is offline  
Old July 2, 2006, 10:02 PM   #2
Don H
Senior Member
 
Join Date: May 8, 2000
Location: SLC,Utah
Posts: 2,705
Might get more response in Tech Support.
Don H is offline  
Old July 2, 2006, 10:05 PM   #3
Capt Charlie
Staff
 
Join Date: March 24, 2005
Location: Steubenville, OH
Posts: 4,304
Quote:
It keeps comming up invalid address. What am I doing wrong
Are you sure you're copying the full address to the clipboard?
__________________
TFL Members are ambassadors to the world for firearm owners. What kind of ambassador does your post make you?

I train in earnest, to do the things that I pray in earnest, I'll never have to do.

--Capt. Charlie
Capt Charlie is offline  
Old July 2, 2006, 11:32 PM   #4
Mal H
Staff
 
Join Date: March 20, 1999
Location: Somewhere in the woods of Northern Virginia
Posts: 14,483
CrustyFN - It's true that you can upload an attachment only once and you can't use the TFL URL of an attachment to upload in a new post. But, all is not lost. In the same manner you got the URL of the attachment, copy only the "attachmentid" number (usually a 5 digit number). In your new post paste that number between "attach" tags. That way you can use the same attachment in several different posts.

The "attach" tags will look like the following:
[attach]19186[/attach]
and will produce a link to your image like this:
Attachment 19186

Or you can use the complete URL of the attachment and paste it between img tags to have the picture show up immediately (as Capt Charlie said above, it must be the complete URL from "http" to the end):

The tag/URL will look like this:
[img]http://www.thefiringline.com/forums/attachment.php?attachmentid=19186[/img]
and will produce this:



Thanks to IM_Lugger for the use of his image. It was the first one I ran across.
Mal H is offline  
Old July 3, 2006, 05:38 AM   #5
CrustyFN
Senior Member
 
Join Date: June 4, 2006
Location: West Virginia
Posts: 2,258
[IMG]

It worked. Thanks for your help.
Rusty
CrustyFN is offline  
Old July 3, 2006, 07:46 AM   #6
Mal H
Staff
 
Join Date: March 20, 1999
Location: Somewhere in the woods of Northern Virginia
Posts: 14,483
It did indeed. However, you don't need the extra set of [IMG][/IMG] tags. Looks like you manually inserted a set of img tags and also used the "Insert Image" button ( ). You should use one or the other, not both.
Mal H is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.07169 seconds with 9 queries