The Firing Line Forums

Go Back   The Firing Line Forums > Forum Support > Site Questions and Tech Support (NO FIREARMS QUESTIONS)

Reply
 
Thread Tools
Old April 12, 2006, 10:43 AM   #1
popeye
Senior Member
 
Join Date: February 25, 2001
Location: N.W. Indiana
Posts: 337
I can't log on The High Road

I visit a few gun related sites including this one. For about a month now I can't log on to The High Road. I've tried everything I can think of to rectify the situation. I use SBC ADSL and I can't ping the site and tracert just dies after a couple hops. I've checked firewalls, and used several different P.C.s (eliminated the router, I use separate modem ((I'm using DHCP)) and no luck. I've posted over there a long time and never violated policies so I can't see me bring blocked. When I try to connect the connection just times out, I never get to site. I tried SBC help desk but they only went so far and then wanted to charge me. Anybody have a moderators e-mail address from THR?
popeye is offline  
Old April 12, 2006, 01:14 PM   #2
Mal H
Staff
 
Join Date: March 20, 1999
Location: Somewhere in the woods of Northern Virginia
Posts: 14,537
Moving to Tech Support forum so we don't tie up TFL's General Discussion forum.

"Anybody have a moderators e-mail address from THR?" I do.

Let's see if we can figure it out. At first glance it sure seems like the problem is on your end.

What is your user name on THR? Have you tried logging in from a different computer or site? Have you changed anything in conjunction with the problem? (New ISP, new operating system, new browser, etc.)
Mal H is offline  
Old April 12, 2006, 01:20 PM   #3
Mal H
Staff
 
Join Date: March 20, 1999
Location: Somewhere in the woods of Northern Virginia
Posts: 14,537
Assuming your user name is the same on THR, I just checked your user stats, and you are still registered (not banned ). Your IP address is not blocked or banned.

Can you get to APS(it's on the same server)?
http://www.armedpolitesociety.com/viewforum.php?id=1
Mal H is offline  
Old April 12, 2006, 03:54 PM   #4
Tim Burke
Senior Member
 
Join Date: February 17, 1999
Posts: 551
I've been having this problem intermittently since the beginning of March. For me, it is related to my IP. When my IP is 66.x.x.x, I get through. When it is 74.x.x.x, I do not. However, even when my IP is 74.x.x.x, I can connect through one of the anonimizer sites ( http://anonymouse.org/anonwww.html ).
__________________
TB., NC
Tim Burke is offline  
Old April 12, 2006, 04:27 PM   #5
popeye
Senior Member
 
Join Date: February 25, 2001
Location: N.W. Indiana
Posts: 337
Well thankyou Mal H and Tim. First octet is currentley 75. I tried anonymouse and I got through. Slow though through a proxy? Thanks!!
popeye is offline  
Old April 12, 2006, 05:28 PM   #6
Mal H
Staff
 
Join Date: March 20, 1999
Location: Somewhere in the woods of Northern Virginia
Posts: 14,537
When you're on THR, popeye, go to this thread: http://www.thehighroad.org/showthread.php?t=192449

They are discussing the same problem you are having. Tim has posted some good info in that thread also.
Mal H is offline  
Old April 12, 2006, 05:33 PM   #7
popeye
Senior Member
 
Join Date: February 25, 2001
Location: N.W. Indiana
Posts: 337
Thanks!
popeye is offline  
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
This site and contents, including all posts, Copyright © 1998-2014 S.W.A.T. Magazine
Copyright Complaints: Please direct DMCA Takedown Notices to the registered agent: thefiringline.com
Contact Us
Page generated in 0.06783 seconds with 9 queries