PDA

View Full Version : Awwww CRAP!--Rich, it's happening again!


Kentucky Rifle
September 11, 2001, 10:37 PM
It started with once yesterday. I try to get in, and I get the same error message. "The publsher The Firing Line is unknown". Only once yesterday. None earlier today. Tonight, I have to click on everything 7 to 10 times to get passed the same error sign.

Will

Sisco
September 11, 2001, 11:06 PM
I thought it was just me! I keep getting this message:

While trying to retrieve the URL: http://www.thefiringline.com/forums/index.php

The following error was encountered:

Unable to determine IP address from host name for www.thefiringline.com
The dnsserver returned:

Name Error: The domain name does not exist.
This means that:

The cache was not able to resolve the hostname presented in the URL.
Check if the address is correct.

My ISP says it's not him, it's on this end.

Rich Lucibella
September 12, 2001, 09:06 AM
Your ISP's are both using Sprint (Don't ask how I know ;))
Our Web Host switched over to Cable and Wireless at the time these problems began. There's clearly a problem in certain switches between the two.

Next time this happens, try this:
1) Send an email to rluci@thefiringline.com. If it bounces, capture the header with your IP info....you'll have to fiigure out how to do this in your email proggy. Check for Help on "Headers"

2) Disconnect and reconnect. Your ISP will assign a new IP and you may come in on a different route.
Email me again.

This info will help me to figure the nodes that are down.
Rich

Sisco
September 16, 2001, 08:24 AM
I've discovered that if I close Internet Explorer and reopen it it works fine. For a while.