PDA

View Full Version : Problems viewing images


GregInAtl
April 15, 2011, 02:52 PM
Sometimes the images that people imbed in their posts show up to me as a square box with a red "X" in the middle. Not sure if the problem is the way they are imbedding images or the problem is my browser. I don't have this problem with all images, just some.

Here is an example, post#1 by Constatine shows up as a box with a red X for all the images. Sames goes for post #10, same thread. ANy ideas what causes this.

http://thefiringline.com/forums/showthread.php?t=448033

Mal H
April 15, 2011, 03:46 PM
What happens when you refresh the page after getting the red x image?

Both of those images are hosted on photobucket. Do you always get the red x when a photobucket image is involved?

As a test go to the April photo contest thread: http://thefiringline.com/forums/showthread.php?t=446807

Images in posts 2 through 5 are all on photobucket. Image 6 is on imageshack. Image 7 is an attachment hosted here on TFL. Any differences in the red x?

GregInAtl
April 15, 2011, 03:53 PM
Yep, photobucket is why. Several days ago, I tried to go to the photobucket website and the domain is blocked by my employer. So that explains it.

I can view the one in image#6 but not the others. I have an active profile on imageshack. Why photobucket is restricted by my employer and imageshack is not is a story for another day, I guess.

Thanks for responding

Mike Irwin
April 15, 2011, 05:17 PM
THe company I work at has weird rotating restrictions like that.

Youtube was blocked completely until a few weeks ago.

dilip7788
April 16, 2011, 02:24 PM
yeah good idea, you could use proxies you can find some at http://proxy-zone.net or add "https" before link. ;))