PDA

View Full Version : O/U Ported Choke Tube Question


pinetree
August 27, 2009, 08:11 AM
I have a semi that I have used a ported High Flyer choke tube for years. Can ported tubes be used with an O/U?

oneounceload
August 27, 2009, 08:19 AM
Yes they can, provided they are the correct thread pattern. The ports, IMO, don't do much except get dirty and need cleaning, but YMMV

BigJimP
August 27, 2009, 11:29 AM
Sure - you just have to have the choke tube that is made for your gun ( they aren't universal even within the same mfg sometimes ).